Ώρα Ασφάλισης

Η εκπομπή Ώρα Ασφάλισης και πάλι μαζί σας … .Γιατί η ενημέρωση είναι υποχρέωση της αγοράς και δικαίωμα του ασφαλισμένου


Έμπειροι άνθρωποι του χώρου της ασφάλισης θα βρίσκονται και πάλι μαζί σας από τη συχνότητα του ΕXTRA TV κάθε Πέμπτη στις 20.00, για να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα της αγοράς, επειδή ο ασφαλισμένος-καταναλωτής έχει την ανάγκη για έγκυρη, σοβαρή και αξιόπιστη ενημέρωση.


Ό,τι σας απασχολεί, ό,τι σας ενδιαφέρει, ό,τι θέλετε να ρωτήσετε και να μάθετε για την ασφάλιση αυτοκινήτου, την σύνταξη, την ασφάλεια σπιτιού, την ασφάλεια υγείας, τις παροχές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών :


Ώρα Ασφάλισης κάθε Πέμπτη στις 20.00 η μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που αναφέρεται στην ιδιωτική και δημόσια ασφάλιση.


Στο τιμόνι της εκπομπής οι δημοσιογράφοι Λάμπρος Καραγεώργος και Κωστής Σπύρου, ενώ ο επί χρόνια γνώστης της ασφαλιστικής αγοράς με όπλο, την μακρά του εμπειρία στο χώρο, Ευάγγελος Σπύρου εκδότης του περιοδικού "Ασφαλιστικό ΝΑΙ" της εφημερίδας NEXTDEAL και επικεφαλής του www.nextdeal.gr, θα σχολιάζει την επικαιρότητα μαζί με τον Κώστα Μπερτσιά, πρώην πρόεδρο της ΕΑΕΕ και στέλεχος επί χρόνια στην ασφαλιστική αγορά.


Την εκπομπή θα πλαισιώνει η δημοσιογραφική ομάδα του www.nextdeal.gr και του "Ασφαλιστικού ΝΑΙ" με τους υπόλοιπους συνεργάτες.


Η εκπομπή Ώρα Ασφάλισης ξεκίνησε το 2011 από το Κανάλι 9 συνέχισε το 2012 στο ΕΧΤΡΑ 3 και τώρα επανέρχεται από την συχνότητα του ΕΧΤΡΑ TV, ανανεωμένη και προσαρμοσμένη στα νέα οικονομικά και ασφαλιστικά δεδομένα για να αποκρυπτογραφεί τα ψιλά γράμματα του κόσμου της ιδιωτικής ασφαλιστικής αγοράς.

 

  • Πληρώνω πολλά στην ασφαλιστική μου εταιρεία;
    Και εάν ναι απολαμβάνω ανάλογες υπηρεσίες;
  • Συμφέρει να κάνω ασφάλεια στην εποχή της κρίσης;
  • Ποιά η λειτουργία του Επικουρικού Κεφαλαίου;
  • Τι είναι η αστική ευθύνη;
  • Πότε με συμφέρει να κάνω φιλικό διακανονισμό;
  • Τι είδους ασφάλιση να επιλέξω για την επιχείρησή μου;
  • Μπορώ να προστατευθώ από τυχόν αυθαίρετη συμπεριφορά της εταιρίας όπου εγώ ή η επιχείρησή μου είναι ασφαλισμένη;


Ερωτήματα που ταλανίζουν τον μέσο ασφαλισμένο, ο οποίος πρέπει να ξέρει, να ενημερωθεί να μάθει να συγκρίνει, να επιλέξει, να απορρίψει να βελτιώσει. Αξιόπιστα και έγκυρα. Χωρίς άναρθρες κραυγές, καταστροφολογικές προφητείες, επιφανειακές και ρηχές προσεγγίσεις. Πάντα με σεβασμό στα χρήματα του ασφαλισμένου που σήμερα έχουν ίσως μεγαλύτερη αξία από ποτέ και σκέφτεται αρκετά πριν τα επενδύσει ή τα εμπιστευτεί οπουδήποτε. Επειδή ο Έλληνας ασφαλισμένος πιστεύει και ελπίζει στις δυνατότητες, την προοπτική και τη δυναμική της ιδιωτικής ασφάλισης. Για να εξελιχθεί αυτή η σχέση απαιτείται ειλικρίνεια, εντιμότητα, καθαρότητα.

Αυτά ζητά ο ασφαλισμένος και αυτά του προσφέρει η ‘Ωρα Ασφάλισης. Για να γνωρίζει και να μην φοβάται. Για να τολμήσει την επιλογή της ιδιωτικής ασφάλισης. Με όπλο την ενημέρωση ώστε να διαμορφώσει τεκμηριωμένη άποψη. Αυτό εξάλλου επιδιώκει και η ασφαλιστική αγορά. Για να είναι σε θέση να προτείνει νέες ιδέες, νέα ασφαλιστικά προϊόντα και να προχωρήσει σε άλλο στάδιο η ιδιωτική ασφάλιση.


Επειδή οι σχέσεις εμπιστοσύνης οικοδομούνται χωρίς σύννεφα και γκρίζες ζώνες.


Γιατί η ενημέρωση είναι υποχρέωση της αγοράς και δικαίωμα του ασφαλισμένου, συντονιστείτε κάθε Πέμπτη βράδυ στις 20.00 στο Extra TV, στην μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης για την ασφάλιση, ιδιωτική και δημόσια.